0
Revo Uninstaller

Revo Uninstaller


ÉRTÉKELÉS:  (5 db)   Értékeld Te is!
     

A Revo Uninstaller segít eltávolítani a számítógépünkre telepített szoftvereket, és megtisztítja a rendszerünket a uninstallálás után a gépünkön marad adatoktól, valamint számos egyéb eszközzel segíti az operációs rendszerünk tisztán tartását.

 

A fejlett és gyors algoritmusnak köszönhetően a Revo Uninstaller az eltávolítás előtt és után is analizálja az eltávolítandó programmal kapcsolatos adatokat,  és megtalálja a program-eltávolítása után a gépen marad szükségtelen fájlokat, mappákat és registry kulcsokat. A Revo Uninstaller lehetővé teszi a már törölt programok után a gépen maradt adatok eltávolítását is. A program rendelkezik egy Real-Time Installation Monitor nevű szolgáltatással, amely az installálás közben, valós időben figyeli a programok változásait, hogy később visszaállíthassuk az eredeti állapotot. A “Kereső Módban” akár egyszerű fogd és vidd módszerrel is uninstallálhatjuk a programokat.

További eszközök a rendszer megtisztításához:

Optimalizálás

  • Automatikus indítás kezelés

A Windows-al együtt induló alkalmazások kikapcsolása.

  • Windows eszközök

Gyors elérés a Windows saját eszközeihez (Hálózati információk, Biztonsági központ, Rendszerinformációk, TCP/IP Netstat Command, Képernyő billentyűzet, Töredezettségmentesítés, Szolgáltatások, Megosztott mappák, Helyi csoportházirend-szerkesztő, Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása)

  • Felesleges fájlok

A felesleges fájlokat kitakarító eszköz.

Nyomok eltávolítása

  • Böngésző takarító

A böngészők ideiglenes fájljainak eltávolítása.

  • MS Office takarító

A Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint és Front Page legutóbb használt fájl-előzmények listájának kiürítése.

  • Windows takarító

Az összes Windows-os előzmény (pl. a keresési előzmények, legutóbb megnyitott dokumentumok listája stb.) és az ideiglenes fájlok eltávolítása, lomtár ürítése.

  • Nyomtakarító

A törölt adatok fizikai törlése.

  • Végleges törlés

Fájlok vagy mappák végleges törlése, lomtár kihagyásával.

Fejlesztő: VS Revo Group
Licence/ár: freeware / ingyenes
Magyar nyelv: van
OS: Windows

LetöltésVélemények & hozzászólások


Írd le a véleményed te is!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>